Citesc o știre. Aici. Și remarc asta:

\”S-a constatat ca furtunile mici si medii sunt stimulative pentru creierul oamenilor. De asemenea, studii recente arata ca furtunile actioneaza asupra hipotalamusului si ca modifica proportia elementelor componente din sange. Poti fi sanatos, iar aceste modificari tot au loc\”, a mai spus Cristiana Dumitrache, adaugand ca \”poti sa stai si in buncar, ca tot nu ai cum scapa de o furtuna geomagnetica mare\”.

Sincer, până la ora asta n-am remarcat schimbări majore la mine. Cum că m-ar fi stimulat în vreun fel. Am fost la coafor, mi-am făcut unghiile etc. Apoi am făcut treburi curente, la job. Dar creierul meu n-am simțit c-ar da pe dinafară azi… Ei, na, analize de sânge n-am apucat să-mi fac de dimineață!

Mă gândeam că mai e timp azi-mâine să observ ceva transformări la mine. Nu prea știu la ce să mă aștept, dar sunt și eu curioasă… Mai ales că doamna astronom spune că nu scapă niciunul dintre noi! Deci nici eu, nici voi. Sau voi deja ați observat c-ați fi alții de tsunamiul solar?

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.