Auzeam azi la televizor că zilele trecute EBA umbla prin București cu nu știu ce mașină, îmbrăcată cu nu știu ce haine, având nu știu ce poșetă și nu știu ce bijuterii cu diamante. Și că un jurnalist/niște jurnaliști au pus cap la cap valoarea bunurilor pe cere le avea cu ea și au ajuns la o sumă. Undeva între 60 de mii și 90 de mii de euro. Habar n-am dacă o fi mult sau puțin pentru veniturile ei și pentru lumea în care se învârte. Cert e că eu niciodată nu m-am gândit să-mi fac calculul ăsta: să văd câți bani port pe mine în vreo zi, dincolo de ce am în portofel.

Cum acum e seară și mi-am scos pantofii, bijuteriile, poșeta e pe undeva și mașina e-n parcare, evaluarea rochiei și a lenjeriei ar fi mult prea modestă (sau, poate, pentru unii, nu!). Așa, la o strigare, nu cred că ”sar” acum de 2-3 sute de euro, dacă or fi costat și-atât cârpele mele. Poate dimineață să refac calculul, cu ținuta de mâine. Deocamdată, nu știu care va fi aia. Și-apoi să mă imaginez, ca miresele tradiționale din Banat (sper să nu greșesc!), îmbrăcată în bancnote! Glumesc, evident. Dar calculul merită făcut. Măcar să vedem și noi pe unde ne poziționăm față de celebrități! Am zis ”să vedem”, da? Pentru că urmează să vă-ntreb, pe fiecare-n parte, ca-n titlu: Tu câți bani porți azi pe tine?

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.