De ieri a început să fie așa, rece de iarnă… Azi dimineață șuiera vântul. Tot a iarnă. Și m-am gândit că nu mai e chiar atât de mult până la Crăciun și Anul Nou. Și mi-am dat seama că m-am luat cu treburile și nu mi-am pus problema noi ce facem? Unde petrecem Crăciunul? Dar Revelionul? Hmmm… Să fac un brief, să vă spun ce mi-ar plăcea mie:

Undeva într-o zonă montană, cu o pârtie aproape (să poată băieții să schieze. Eu nu! Dar mai știi? Poate m-aș apuca și de sportul ăsta, că până atunci îmi trece vânătaia de la genunchi!), aș prefera o pensiune, nu un hotel, confortabilă, cu baie proprie, nu la comun, cu toate mesele incluse (dar nu cu produsele tradiționale cumpărate din Metro, ci făcute-n casă!), să fie cald în cameră, că-s friguroasă, să pot ajunge cu mașina (deci în țară, nu afară), să ofere și un program, poate colinde sau ca anul trecut – tăierea porcului, cu țuică fiartă, foc de tabără seara. Să nu fiu izolată în vârf de munte, astfel încât, dacă ninge mai mult, să mă trezesc că mă mai întorc la primăvară. Exclus Valea Prahovei, Moeciu și zonele pentru paltonari.

Cam asta. Sunt pretențioasă, dar încerc. Poate știți voi ceva care să corespundă briefului meu și-mi recomandați. Dacă nu, stau acasă. Până atunci, sigur termin renovarea!

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.