Dupa casatoriile traditionale, intre un barbat si o femeie, si casatoriile dintre homosexuali, in Statele Unite a aparut o noua miscare ce le combina pe primele doua: triada sau casatoriile in trei, potrivit DailyBeast. Abby Ellin, care scrie pentru rubrica \”Vows\” a publicatiei The New York Times, afirma ca \”triada este urmatoarea frontiera a mariajului\”. Mai multe aici.

Citesc și mă minunez. Am îmbătrânit eu prea tare? Sunt prea de la țară? Sunt prea conservatoare? Nu am un răspuns, așa că mă apuc de evaluat și filozofat ieftin. Prima întrebare care-mi vine-n cap este cum va arăta triplul: două femei și un bărbat sau doi bărbați și o femeie? În primul caz, pentru dăruirea totală, necondiționată și nediscriminatorie, e obligatoriu ca femeile să fie lesbiene. Dar pentru că există și un el, trebuie să fie bisexuale. În cel de-al doilea caz, bărbații trebuie să fie homosexuali. Dar pentru că există și ea pe-acolo, sunt bisexuali. Prima concluzie e gata: în toate cazurile, targetul noului produs – căsătoria în trei – sunt bisexualii. Hmmm… O fi produs mass market? O fi de nișă? O fi luxury? Habar n-am.

Dar știți ceva? Eu cred că, dacă ar reuși să se poziționeze mass market (nu, nu s-ar întoarce Pământul cu fundu-n sus!), ideea asta ar reuși să scoată planeta din criza globală în care a intrat. O groază de industrii s-ar revigora. Aia de verighete, cu pachetele de 3, e mic copil. Gândiți-vă numai că noului triplu i-ar trebui un pat de 3 locuri. Și un dulap de haine pentru 2+1. Industria mobilei s-ar regândi din temelii. Fotoliile s-ar vinde câte trei, paturile ar fi mai mari, dulapurile – cum spuneam. Imobiliarele ar cunoaște o altă viață: dormitorul conjugal trebuie să fie mai spațios, să încapă patul. Deci casele s-ar regândi. Industria auto ar trebui să producă mașini cu trei locuri în față, eventual scaunul șoferului să fie la mijloc.

Restaurantele ar trebui să aibă și mese pentru 3, nu doar pentru doi, căci știm că  familiile iau cina împreună. Pachetele de concediu să fie pentru 3 adulți, eventual cu doi copii sau ceva de genul. (Poate mai completați voi cu idei…) Vedeți cum s-ar propaga în toate industriile aplicarea unei singure legiferări? Păi, nu s-ar reașeza totul? Nu s-ar impulsiona producția? Nu altele ar fi nevoile care trebuie acoperite? Uite cum criza în care ne scăldăm cu voluptate ar fi o dulce amintire…

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.