Citeam, azi, la Nuclearrr, că e cam dezamăgit de blogosferă. Și are dreptate. Și eu sunt. Și de ceilalți, și de mine. Pentru că nici eu n-am mai scris. Mi-am umplut timpul cu de toate pentru toți, fără să mă mai ocup și de blog. De altfel, cred că nici n-am mai avut ce spune. Am stat, am observat, am acumulat. Nu am concluzii, încă. E așa o stare de disconfort care plutește și asupra mea… Nu mă mai satisface ce citesc, parcă și calitatea a coborât îngrozitor. În cazul postărilor mele, nu e prima dată când tac și mă ascund în spatele unor muzici sau poze. Nu e prima dată când mi se întâmplă. În cazul altora, nu știu. Știu doar că cititorul din mine tânjește după altceva.

Și mai știu că aștept să vină vremurile alea în care o să am ceva de zis. Deocamdată n-am. Cel puțin azi… Cum spuneam, acumulez, sintetizez, pun cap la cap. Sinapsele mele sunt extrem de solicitate. Dar multe subiecte nu s-au copt încă. Vine vremea…

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.