Aici, pe blog, s-a format o comunitate. Sunt oameni care intră zilnic, chiar dacă nu comentează. Sunt alții care comentează și au devenit, deja, cunoscuți. Personaje, adică.

Am primit un mesaj. De când l-am citit, mă tot frământ cum pot să găsesc soluții, să ajut. Să pun umărul. Dar perioada anterioară a fost aglomerată pentru mine, așa că n-am găsit marile răspunsuri și soluțiile geniale. Am nevoie de voi, să mă ajutați. Măcar cu idei…

Mai jos, puteți citi mailul lui VirtualKid:

Va scriu pentru ca am senzatia ca ma puteti ajuta. Concret, vreau sa incerc sa ii organizez un concert (platit) lui Maxim Belciug (omul care vine din Bucuresti ca sa-i cante copilului meu, la gradinita), sa-i fac rost de o cazare, sa-i gasesc o rezolvare pentru transport. Am vorbit cu proprietarul unei sali cu 220 de locuri si am primit un raspuns favorabil. Am o promisiune si pentru macheta unui afis, un sfert de promisiune pentru tiparirea lui. Mai am la dispozitie o luna si jumatate. Parca este mult, parca este foarte putin.

Credeti ca as exagera daca v-as ruga sa facem din asta un subiect in blogosfera? Daca reusim, am sanse sa atrag un sponsor capabil sa ne ajute chiar si cu toate costurile evenimentului. Stiu ca multi ar putea sa ma puna la zidul infamiei, sa-mi arate copii bolnavi sau napastuiti din cauza saraciei. Si totusi, sunt un parinte care vrea sa slefuiasca un diamant din cristalul sau, chiar daca nu are toate mijloacele.

Ce parere aveti? Eu am scris astazi despre asta, sper sa trezesc reactii, sper sa-i determin si pe altii sa scrie despre asta. In fond, Maxim o sa cante pentru toti copiii de la gradinita fiului meu, cel putin! Cine poate sa stie daca dintre toti, unul macar nu o sa il depaseasca doar pentru ca Maxim a declansat pasiunea pentru chitara?

Va rog sa ma tratati cu intelegere. Demersul este unul demn, chiar daca imi doresc enorm sa ii ofer si aceasta experienta! Vreau sa creasca in deplina convingere ca orice este posibil, ca trebuie doar sa vrei si sa fii tenace.

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.