Marian se întreabă: Cât poate radetu\’ vostru? – acum, că tot sunt temperaturile astea scăzute noaptea. Și vrea să desenăm o hartă a temperaturilor caselor noastre.

La mine e simplu: bloc construit acum niște ani (să tot fie vreo 9, parcă…), etajul 5 (că și asta contează), termopan (că așa are tot blocul). Pentru mine, temperatura optimă e cea de la mine de-acasă. În fiecare iarnă am avut constant 26 de grade. Așa și acum, în ciuda gerului anunțat. Nu suport să stau înfofolită, să fiu un mic Bibendum prin propriul spațiu. De altfel, și în mașină îmi fac mai multe grade și-mi dau drumul la încălzirea din scaune…

Radetul meu reușește să poată – nu știu cum – cele 26 de grade confortabile pentru mine. O fi de vină și construcția apartamentului, nu știu. Cert e că fiecare cameră are un singur perete spre exterior și asta, probabil, contează. Mai știu că rar mi se întâmplă să merg în vreo vizită și să nu-mi fie frig, în perioada asta, de iarnă…

Pe harta temperaturilor bifăm un 26 la mine. Confortabil. Și pentru că e o leapșă, trebuie să meargă mai departe, că doar n-om rămâne cu harta în două puncte! Până verificați voi (și-mi spuneți!) cât poate radetu\’ vostru vs cât ar trebui să poată ca să vă fie bine, leapșa merge la Mădălina, Codeus și Matilda.

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.