Uite că acum am o mare nevoie de voi și de sfaturile voastre! A venit toamna și nu mai fac curățenia generală obișnuită. Așa m-a apucat pe mine brusc dorul de schimbare totală! Ați înțeles bine, de-aia n-am mai fost zilele astea pe blog, căci sunt prinsă. Am băgat toată casa în renovare. Arunc tot, schimb tot. De la podele și până la pereți și mobilă, băi, corpuri de iluminat, draperii și toate cele. Dar până să ajung eu să aleg draperiile și decorurile, am nevoie de sfaturi. Căci n-am mai făcut asta vreodată și, dincolo de faptul că încep să intuiesc cam ce mă așteaptă (numai la vederea sacilor de rafie plini cu conținutul camerei lui Vlad!), bănuiesc că sunt o grămadă de chichițe pe care n-am de unde să le știu, dar urmează să le descopăr.

Care mai sunt trendurile? Mă bazez pe sfaturile voastre! Ce e bine să fac, de ce să mă feresc? Ce materiale să folosesc?

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.