Citiți întâi știrea asta.

Așa… Trecem peste bătaie și crimă. Cu ce rămânem? Cu faptul că, în China, dependența de Internet este recunoscută ca afecțiune/boală. Motiv pentru care, iată, există și centre de reabilitare pentru pacienții suferinzi. Ei, ce părere aveți? Că tot suntem aici, pe net… Voi cât timp stați pe net? Dacă plecați pe undeva, simțiți nevoia impetuoasă să ajungeți la un calculator? Cât din viața voastră se petrece în virtual?

Bine, bine! Pentru că, în ultima vreme, sunteți tare scumpi la vorbă, încep eu să fac confesiuni. Da, a fost o perioadă când stăteam mult timp pe net – navigam, conversam pe mess. Dar mi-a trecut. Pe mess intru din joi în Paști și pot să stau al naibii de bine și fără net. Cele mai recente dovezi? Când am plecat în Mallorca, acum o lună, am lăsat laptopul acasă și, timp de 7 zile, deși în hotel erau calculatoare pe lângă care treceam mereu, nici măcar nu mi-a trecut prin cap să mă apropii de vreunul. La fel și în weekendul trecut, la pescuit.

Ce-am pierdut? Timp. Ce-am câștigat? Realitate…

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.