[Update]: Nu mă uit eu prea mult la televizor, dar stau cu ochii în calculator… Și ce credeți că descopăr? Mă descopăr! Pe mine! La Darius în filmuleț. Și eu, care credeam că filmează doar blidele cu mâncare, pentru consistența articolelor de pe jeg și pentru liniștea lui Mirmen!…

Citesc un studiu care spune că, peste 90% dintre români optează să stea în fața televizorului, după o zi de muncă/activitate. Așa își petrec ei timpul liber. Încerc să-mi imaginez cam ce-i prin fiecare casă. Ce înseamnă petrecerea timpului în fața televizorului. Cum se uită lumea la televizor. Unii – în poziția șezut, pe scaun, fotoliu sau canapea. Alții – întinși pe vreun pat. Așezați, cum s-ar spune. Și-i ia somnul acolo. Alții mai treburesc, mai fac câte ceva, cu urechile ciulite la televizor. Dar ăștia sunt, probabil, mult mai puțini. Mă gândesc că și în barurile/restaurantele în care sunt televizoare deschise, oamenii stau pe scaune. Deci șed.

Cum fac eu? Acum, că am început să deschid televizorul…

Păi, pentru mine, e zgomot de fundal. Nu mă uit. Timp în care stau cu laptopul deschis, făcând ceva. Îmi ridic privirea din ecranul calculatorului doar dacă e ceva ce mă interesează. Și nu durează decât foarte puțin. Maxim câteva minute. Da, am atenție distributivă. Dar și eu stau pe canapeaua mea de două locuri…În dormitor nu prea mi se întâmplă să deschid televizorul, așa că n-am ce povesti. Doar că, odată, mi s-a resetat cardul din receiver, pentru că nu mai deschisesem de peste 6 luni minunăția.

Voi cum stați în fața televizorului?

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.