Am descoperit în administrarea blogului cum să programez articolele astfel încât să se publice singure. (Cât trăiește, omul învață!) Motiv pentru care asta și fac. Pe James Blunt l-am descoperit anul trecut, când cineva a pus pe blog o melodie. Peste ceva vreme, Blunt a venit în România, pentru un concert. Ei, bine, prin iarnă mi-am cumpărat CD-ul, dar l-am ascultat abia zilele trecute. Și continui să-l ascult în mașină. Cum azi (vineri) am un drum de vreo 300 km, mi-e clar că voi pune și CD-ul ăsta. Vă las mai jos piesa care mi-a plăcut mie cel mai mult. Dacă o să am net acolo unde merg, probabil că o să mai scriu una-alta pe-aici. Dacă nu, ascultați și voi muzică și așteptați până revin. Cu poze și poate nu doar cu atât.

(Pentru că mie nu îmi afișează piesa de pe trilulilu și habar n-am dacă de la voi se vede, aveți alternativa asta: Give me some love)


James Blunt – Give me some love

[Update]: Sau WordPress a luat-o razna, sau eu mi-am prins degetele în tastatură… Cert e că nu s-a publicat singur și la timp nimic, așa că a trebuit să intervin eu. E drept, peste o zi!

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.