Am ratat zilele trecute concertul Buena Vista Social Club. Mi-ar fi plăcut să merg, dar n-a fost să fie. Am văzut, în schimb, că pe 21 iulie, la Arenele Romane (urăsc locul ăsta, mi se pare mizerabil!), vine Grupo Compay Segundo. Și-mi amintesc cu plăcere de CD-ul pe care l-am avut în mașină ani de zile, cu bătrânul Compay. Și pe care-l ascultam de câte ori eram în pană de inspirație sau aveam nevoie de un pic de visare. (Că mi se mai întâmplă și mie, deh! Un omuleț, acolo, și eu!). Nu mai știu pe unde este CD-ul, dar o să-l caut. Un alt CD mi-am cumpărat astă iarnă, dintr-o benzinărie de dincolo de Comănești. Dar l-am uitat în mașina unor prieteni, cu care bântuiam prin zonă, în ultima zi a anului trecut. O să-l recuperez și pe-ăla…

Ca niciodată, nu m-am putut limita la 3 piese pe care să le pun aici, pe blog. Doar v-am spus că pentru mine Compay Segundo e special. M-aș bucura să vă placă și vouă!

compay segundo-chan chan

Compay Segundo – La Negra Tomasa

compay segundo MACUSA

compay segundo SARANDONGA

compay segundo CLARABELLA

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.