Primesc un newsletter. Habar n-am cum am ajuns în baza lor de date, că eu nu țin minte să mă fi abonat. E de la o revistă pentru femei, ONE. Știti că eu sunt dușmanul revistelor glossy pentru femei, am spus-o într-unul din primele articole pe care le-am publicat pe blog. Daca tot îmi pică ceva sub ochi, însă, măcar trec – în diagonală – cu privirea. Uneori, dacă pare ceva interesant, citesc.

În newsletter văd un titlu: Broșe pentru bărbați. Inițial, mă gândesc c-o fi vorba despre piercing. Când colo, văd că e noua tendință a sezonului de primăvară/vară. Mi se face pielea de găină. Nu-mi plac bărbații cu bijuterii. O verighetă mi se pare de-ajuns. Nu mă încântă nici femeile cu multe bijuterii. Nu-mi plac nici bijuteriile masive. Și nici gablonțurile. Eu port doar din cele foarte discrete și nu abuzez. Aur alb sau aur galben. Cerceii mei trebuie să fie obligatoriu foarte mici și lipiți pe ureche, nu atârnați. Dintr-ăia cu șurub, nu știu să vă spun. Verigheta pe o mână și un inel pe alta. Un lănțișor subțire cu pandant asemănător cerceilor. Plus ceasul. Mai mult de-atâta nu pot. Cum era expresia aia? O femeie, după ce a terminat de aranjat ținuta și e gata să iasă din casă, trebuie să mai scoată o bijuterie din cele puse deja. Așa și eu. Iar broșă n-am purtat niciodată. Și nici n-o să port vreodată. Cu atât mai puțin aș accepta să văd asta la un bărbat.

Dar fiecare cu gusturile lui. Fiecare cu alinierea lui la tendințe. Eu sunt al naibii de clasică. Voi cum sunteți? Ce bijuterii purtați?

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.