Uite că eu n-am știut până acum câteva săptămâni că, în cluburile bucureștene celebre, cea mai scumpă băutură nu-i vreo șampanie domnească sau vreo cine știe ce băutură fină, ci apa plată! (Nu, nu cu lămâie! Fără! Apă și-atât!). M-am documentat și am aflat că apa aia e grozavă, dar prețul este dat ca la parfumuri, nu atât de conținut, cât de sticlă! Că și sticla e un mic obiect de artă!

Așadar, apa se numește Bling H2O iar povestea ei o găsiți acolo sau aici. Din ce am aflat eu, prețul de achiziție la distribuitor este de 150 RON pentru sticla (sau bijuteria?) de 750 ml și de 100 RON pentru cea de 300 ml, iar aceștia le vând cliențior sofisticați, în club, cu prețuri cuprinse între 400 și 700 RON.

\"apa_bling\"

foto: www.blingh2o.com

Cum vă spuneam, e o apă extrem de rafinată… ce mai! De-a dreptul împărătească! Și apare pe piață numai în ediții limitate! Iar sticla este placată cu cristale Swarovski… (Ceaikovschi, Piațovschi… cum spune Vlad)

 

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.