Sorry, there are no polls available at the moment.

De azi dimineață mă asasinează cu mailurile cineva de la mirii.ro. Nu, nu mă mărit. Și nici job nu-mi caut. De ce spun asta? Păi, să vedeți. (Precizez că am și eu, ca tot omul, niște conturi particulare de e-mail. De mai multe feluri. În unele primesc mailurile de la prieteni, în altele newsletterele la care sunt abonată și tot așa…)

Buna ziua, am vorbit mai devreme la telefon si ramasese sa va trimit pe email adresa sediului nostru pt.a venit la un interviu. Adresa este: str XX . Va asteptam.

O fi greșit adresa, îmi spun. Și pun mâna și răspund:

Buna ziua,

Din pacate, nu cu mine ati vorbit astazi la telefon. Si nici altadata. Nu stiu despre ce interviu este vorba. Cred ca este o confuzie. Multumesc, Mariana Ciutacu

Dar doamnei în cauză cred că-i place să scrie mailuri (nu, nu cu scuze politicoase!), așa că își vede de treabă:

Este vorba de un post de contabil la un birou de contabilitate -Luiza Banner, ramases ca poate ne vedem chiar azi la un interviu, sediul este in zona Cal Calarasilor-Delea Veche. Poate acum va aduce-ti aminte.

Văd și mă minunez. Cum insistă. Cum nu pricepe ce-i scriu. (Remarcați, vă rog, ortografia!). Așa că ripostez.

Din pacate, nu cu mine ati vorbit la telefon. Eu lucrez in comunicare, nu am sunat, nu am vorbit astazi cu nimeni altcineva decat cu partenerii mei obisnuiti. Cu atat mai putin m-ar interesa un post de contabil, cu cat domeniul imi este realmente strain. Si nici nu sunt in cautare de job, am deja doua 🙂 Probabil, cineva a facut o gluma proasta si a dat adresa mea personala de e-mail.
 
Imi pare rau ca sunteti in aceasta situatie.
 
Multumesc,
 
Mariana Ciutacu

Stau și fac pariuri cu mine însămi: o continua? Și dacă da, să mă duc la interviul pentru postul din contabilitate? Voi ce mă îndemnați să fac?
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.